Det finns en hel del damer som känner sig extremt sexiga. I denna gruppen av människor finns det dessutom en grupp som tycker om att visa upp sig på stranden. Ett problem med det är att det behövs specifika badkläder som förstärker och betonar delarna man vill visa.
I Brasilien är badkläder ett lika viktigt mode som kläder, underkläder och kläder i resten av världen. Det är mer eller mindre där resten av världens badkläder dikteras, och ett badplagg som är väldigt populärt där är stringbikinin. En populär teori om hur den skapades handlar om en modell som skulle fotograferas på stranden, men inte hade någon bikini. Hon hittade en liten mängd material och gjorde vad hon kunde med det, vilket slutade som det vi nu känner som stringbikinin.

Stringbikinin är utan tvekan det badplagget som täcker minst hud, då det specifika syftet är att visa så mycket som möjligt av bäraren utan att denne blir helt naken. De flesta tycker att detta går långt under gränsen för hur mycket som ska täckas, men för de tidigare nämnda som eftersöker exhibitionism är detta precis rätt. Oftast består stringbikinin av en tunn trekantsöverdel och en stringtrosa, precis som namnet antyder. För att de ska kunna täcka ännu lite mindre är de dessutom ofodrade. 

Här hemma i Sverige är stringbikinin väldigt kontroversiell; vissa kan tycka att den är omoralisk, andra att den är gräslig. Vad som är säkert är att den är precis rätt för dig som tycker att det är dags att visa mer av vad du har. Är du sugen på en sådan kan det vara krångligt att hitta i lilla blygsamma Sverige, men det finns en lösning. På www.beachwear.se hittar du stringbikini, och väldigt mycket annat i badklädesväg!