Sexiga underkäder är något alla kan uppskatta i viss utsträckning, vare sig man är man eller kvinna. Vissa gillar att bära dem, andra att se dem. Detta ger en speciell synergi som ingen inte vinner på. Det finns enormt många märken och tillverkare av sexiga underkläder runt om hela världen, men det finns ett land som speciellt utmärker sig inom detta.

Polen. Polen har enormt många tillverkare som allihop gör några av världens bästa underkläder. Obsessive är ett av dem. De har lagt extra fokus på kroppsstrumpor och att göra innovativa designer med alla möjliga mönster och material. De har dessutom tänkt på att kundupplevelsen spelar stor roll, och har gjort sina förpackningar extra snygga för din skull.

Axami är ett underklädesmärke vars signum är att sätta en otroligt elegant och sexig prägel på sina varor med fokus på kvinnan till ett pris som är snällt mot plånboken. Företaget startade som ett familjeföretag med mor och dotter som grundare under 90-talet och fokus ligger på att göra designer kreativa och fantasifulla samtidigt som de åkallar en viss je ne sais quois som fångar ögat. Större delen av deras sortiment lyckas med det, och mer därtill.

Passion har en lite annan stil än många andra tillverkare; där andra håller sig tillbaka och låter blygsamheten vinna går Passion vidare och gör det ännu mer vågat. Deras produkter har mer öppna grenar och tunna trosor än alla andra märken tillsammans, vilket ger dem lite av en fördel hos dem som söker den typen av underkläder.