Halloween är inte en jättestor eller särskilt speciellt omtyckt högtid i Sverige, men det finns platser som ser mycket allvarligare på den, och förbereder sig över hela året med idéer och kostymer. Den platsen där det är som störst är USA, landet av frihet och pistoler. Här är Halloween den största festen på året, och alla satsar så mycket de kan på att överträffa varandra med dekorationer och kostymer. En trend som är speciellt omtyckt är att istället för att klä ut sig till ett spöke eller zombie ta något vanligt och lägga en extra sexig twist på det. Kanske en lärare, en polis eller kanske en vampyr. Något som inte är en ovanlig kostym vanligtvis, men med kanske kort kjol, crop top eller stockings, kanske till och med allt på en gång. 

Hemma i Sverige har detta börjat få ett fotfäste, och man kan se det mer och mer varje år. Detta kommer sakta men säkert öka efterfrågan på just dessa typer av kostymer, men tillgången kommer snart inte kunna tillgodose allihopa. Därför gäller det att hitta var man kan få tag på dessa snabbt och klå alla andra, att komma först till kvarn helt enkelt. Även om du inte bryr dig om Halloween kan du använda det under en myskväll med rollspel. 

En av de absolut bästa sidorna att få tag på detta är Kroppsnära, en sida baserad i Sverige. Trots deras fokus på underkläder har de ett stadigt utbud av kostymer som garanterat kommer ge dig någonting du vill ha. Deras priser är riktigt bra, och frakten ännu snabbare, med 3 dagar som absolut max leveranstid. 

Ett av de bästa märkena de har när det kommer till kostymer är Forplay. De har ett fantastiskt stort sortiment av kostymer som kommer ge dig extrema svårigheter att välja bara en.