En lufttrycksvibrator med unik upplevelse. Så kan Satisfyer pro 2 next generation sammanfattas. Nedan beskrivs produkten och dess fördelar/nackdelar.

Satisfyer pro 2 next generation

 • Stimulans av klitoris
  Den unika teknik som Satisfyer pro 2 next generation använder heter Satisfyer Airpulse och är speciellt framtagen av företaget bakom produkten. Istället för direktkontakt så sker stimulans av klitoris med vacuum samt intensiva lufttrycksvågor. Detta innebär en unik upplevelse som inte kan liknas med klassiska vibratorer som använder beröring.
 • Silikon
  Silikon är ett material som ofta används på medicinsk utrustning. Detta utifrån dess egenskaper att både vara följsamt, mjukt och enkelt att hålla rent. Munstycket, i silikon, rengörs enkelt med ljummet vatten samt tvål. Som med alla produkter med silikon är det däremot viktigt att tvårester inte blir kvar. Detta utifrån att silikonet då kan påverkas.
 • Pris i butik
  En prisjämförelse på Dildolistan visar att butikspriset på Satisfyer pro 2 next generation varierar kraftigt mellan olika E-butiker. I juni 2021 var det lägsta priset 190 kr och det dyraste 799 kr. Som med det mesta lönar det sig alltså att jämföra priser hos flera butiker innan den köps in.
 • Med eller utan glidmedel
  Om glidmedel önskas används ska detta vara vattenbaserat. Även detta utifrån att silikonet kan skadas vid glidmedel med annan bas.
 • Ergonomiskt handtag
  Det är viktigt att känna sig avslappnad när en vibrator används. Detta uppnås bland annat genom ett ergonomiskt handtag. Samtidigt är ergonomi delvis något som upplevs personligt. De som inte gillar utformningen på Satisfyer pro 2 next generation kan eventuellt uppskatta någon annan modell.
 • Batteridrift
  Med ett uppladdningsbart batteri behöver inte batterier bytas med jämna mellanrum. Den första gången som laddning utförs behöver produkten ladda i 8 timmar. Det är något som nämnts som negativt i vissa recensioner av Satisfyer pro 2 next generation. Däremot blir laddningstiden betydligt kortare vid kommande laddningar. Detta med ca 90 minuter.
 • Vattentålig
  I flera recensioner nämns det att en positiv sak med Satisfyer pro 2 next generation är att den är vattentålig. Den kan därmed exempelvis användas i duschen. Men det handlar inte bara om njutning utan även om att den blir enklare att hålla ren. Detta i likhet med flera andra vibratorer.