är en butik på nätet och i fysisk form som säljer vuxenleksaker av alla de sorter. I deras utbud hittar du allt för såväl kvinnor som män och par. Där kan du klicka hem allt från sexmaskiner och samlagskulor till lösvaginor och dildos.

I utbudet på sajten finner du även sexleksaker i rostfritt stål. Detta i form av såväl olika typer av stavar som penisringar och andra slags produkter. Fortsätt att läsa för att få generella råd och tips kring användning av sådana!

Använd dina sexleksaker i rostfritt stål på ett säkert sätt

Har du valt att köpa in nya sexleksaker i rostfritt stål från en butik på nätet? Grattis, då har du många sköna stunder av njutning att se fram emot! Men för att du ska kunna använda dessa vuxenleksaker på ett tryggt och säkert sätt bör du tänka på att:

  • Alltid använda glidmedel. Vuxenleksaker som är tillverkade i rostfritt stål kan användas med alla olika typer av glidmedel. Därmed kan du använda såväl vattenbaserade som oljebaserade eller silikonbaserade sådana. Metallen kommer också gör att du får ett ordentligt glid när du använder dina leksaker.
  • Läsa igenom instruktionerna. Läs noggrant igenom eventuella instruktioner för användning och vård av din leksak. På så vis kan du säkerställa att den håller längre.
  • Ta det lugnt i början. När du använder en ny vuxenleksak kan det alltid vara en bra idé att ta det lite lugnt och försiktigt i början. Såväl insidan av vagina som anus svarar väl på tryck och därför bör du tänka på att applicera ett sensuellt och försiktigt tryck på dig själv eller på din partner. Du behöver inte gå överstyr och trycka på alldeles för fort eller alltför hårt.
  • Iakttag försiktighet vid anala lekar. Har du tänkt använda dina sexleksaker i rostfritt stål till anala lekar? Om så är fallet bör du använda rikligt med glidmedel. För in leksaken i analöppningen försiktigt och försäkra dig om att du själv (eller din partner) är avslappnad. Om det gör ont bör du stanna, andas och fundera på om du ska fortsätta eller ej.