Nu börjar julen närma sig, och många blir allt mer stressade med presentköpen. För de som har en flickvän och vill krydda till förhållandet lite så kan några snygga underkläder vara rätt. Men var försiktig, ett felsteg och du sover i hundkojan. De flesta killar har ingen koll alls när det gäller underkläder, annat än hur man tar av dom, om ens det. På nätet är det dessutom populärt med trosor med öppen gren eller BH:ar med öppen kupa. Väldigt erotiskt, kan vissa tycka, men de flesta kvinnor är inte så förtjusta i idén.

De flesta kvinnor är inte bekväma med alltför avslöjande ock minimala underkläder. Till skillnad från modeller så är de flesta kvinnor inte fullständigt säkra med sina kroppar, och därför inte bekväma med att visa alltför mycket. Om hon själv vill skaffa avslöjande kläder så går det nog bra, annars, glöm det.

BH:ar och trosor är inte alltid ett bra val, eftersom kvinnors underkläder är en djungel av storlekar som måste sitta perfekt för att vara bekväma, så det är svårt även om du tjuvkikar i deras underklädeslåda. Dessutom så har de allra kvinnor fel storlek på sin BH eftersom de själva har bedömt storleken fel. Lycka till med att bedöma den själv. Dessutom, köper du för stort så tror hon att du tycker hon är fet, köper du för litet kommer hon tro att du vill att hon ska banta. Tillbaka till hundkojan.

Det viktigaste är hur hon känner sig, Män tänder på lättklädda kvinnor, vilket är varför vi gillar stringtrosor och minimala BH:ar. Kvinnor uppskattar mer beröring och känsla, silke är ett exempel på tyg som känns lätt och lyxigt. Om hon känner sig bekväm så kommer hon naturligt att bli mer sexig. Och dina chanser ökar.

Satsa på löst sittande, heltäckande plagg som nattlinnen eller babydolls. Det är ganska lätt att få rätt storlek och hon kommer troligen att känna sig bekväm i dessa. De finns i många olika varianter, så ta din tid att hitta något som hon skulle uppskatta. Det har sagts att man inte kan gå fel med en nattrock i silke, och det kan vara något att fundera på. Men valet ska naturligtvis vara ett som tagits med din tjej i åtanke, inte en generell medelkvinna.

Ett tips kan vara att köpa flera olika varianter på öppet köp och låta henna prova dessa, som en privat modevisning. Sedan så väljer ni gemensamt ut vad som ska behållas och returneras. Eftersom det kan vara litet pinsamt att titta omkring bland underkläderna i affärerna så kan det vara en idé att handla på någon internetbutik.