Alla älskar underkläder. Kvinnor älskar att ha dem, män älskar att se dem, men alla är enade i att underkläder är det sexigaste tillskottet i vilken garderob som helst. Detta kan ha att göra med att det är klädestypen som syns absolut minst, vilket bidrar till mystiken. Det finns alla möjliga typer, från de blygsamma till de extravaganta. De kan vara allt från ett par bomullstrosor utan krusiduller som bara är där för sitt praktiska ändamål till extremt detaljerade mästerverk som betonar och nyanserar varenda kurva på kroppen.

Det är inte alltid lätt att hitta något som tillhör den sistnämnda kategorin; de flesta märken som tillverkar det är utländska. Speciellt Polen har väldigt många märken av extra sexiga underkläder. Obsessive, Axami och Livia Corsetti är några av de mest framträdande därifrån, och de har var och en sin egen särskilda stil som utmärker sig från de andra.
Obsessive gör många produkter som kan anses vara väldigt vågade. Kroppsstrumpor med öppen gren, spetstrosor och transparenta bodies är ingen ovanlighet. Livia Corsetti är lite i stil med Obsessive; mycket vågat och öppet, men på en något lyxigare nivå.
Axami är i en klass för sig. Fantastiskt kreativa designer som osar lyx, både vågade och lite mer rumsrena, och hela kollektioner av unika trosor, behåar och höfthållare.

Sexiga underkläder är eftersökta av många, men att hitta dem är inte lika lätt. Att gå en sväng på stan kommer med största sannolikhet inte ge dig något resultat, så det är internet du vill söka dig till. Det finns ett oändligt antal sidor som säljer allt möjligt, och underkläder är inte uteslutna.